Ziua Limbii Române organizat de Societatea Viitorul Roman.

Evenimentul va avea loc pe data de 27 august, începând cu ora 2:00 pm, la ARC & Central Park Paseo, 201 E. Colorado St., Glendale, CA 91205.

Programul evenimentului este variat și include:

  • Recital de muzică folk susținut de Marieta Telinoiu, care va prezenta o retrospectivă a influenței Cenaclului Flacăra asupra culturii române.
  • Lansarea cărții “Conversații cu trecutul” scrisă de Aura Imbarus, PhD.
  • Expoziție de pictură cu licitație silențioasă susținută de renumita Katherine Arion.
  • Lecții de dans interactive cu participarea audienței, inclusiv stiluri precum cha cha cha, polca moldovenească și slow waltz, sub îndrumarea campionilor mondiali de dans, frații Igor și Nicolae Colac.
  • Un potpuriu de melodii românești și internaționale apreciate, prezentat de Esther Sefora, invitată specială din Sacramento.
  • Segmentul “Liber la microfon” in care publicul este invitat sa participe”.

Donația minimă pentru a participa la eveniment este de $50 de persoana, care va include și dejunul, din care nu vor lipsi tradiționalele sărmăluțe in foi de varza cu smantana.

Donațiile pot fi făcute până pe data de 23 august prin diferite metode, precum Zelle la adresa viitorulromansociety@gmail.com, Square la www.viitorulroman.com, sau prin trimiterea unui cec sau money order la adresa VRS, PO Box 41061, Los Angeles, CA 90041.

Pentru mai multe informații, puteți suna la numărul de telefon (323) 864 8882.

Acest eveniment promite să aducă participanților o experiență culturală bogată și plină de distracție ca in fiecare an când Societatea serbează Ziua Limbii Romane.