Societatea Viitorul Român a fost un partener activ și co-sponsor al unei serate remarcabile organizata Sâmbătă, 3 iunie 2023, care a avut loc în Beverly Hills și a purtat titlul semnificativ “România, Te Iubesc!”, titlu care spune totul despre natura si scopul sarbatori. Organizat cu pasiune și devotament de Aura Imbarus impreuna cu Aneta Mihailescu, evenimentul a adunat artiști români sau cu rădăcini românești, alcătuind o seară deosebită și memorabilă.

Printre personalitățile distinse care au onorat evenimentul s-au numărat fostul primar al orașului Beverly Hills, John Mirisch, consulul Israelului, Hillel Newman, președintele Societății Viitorul Român, Cristian Călugărița, și Consulul General al României la Los Angeles, Dr. Cosmin Dumitrescu, însoțit de soția sa, doamna Consul Mirela Dumitrescu. Contribuțiile notabile pe care acești diplomati le-au adus în cadrul diplomației românești pe coasta de vest a Statelor Unite au fost recunoscute și mult apreciate.

Un moment marcant al serii a constat în înmânarea unei plachete omagiale Consulului General cit și în acordarea unui premiu special doamnei Consul din partea președintelui Societății Viitorul Român. Aceste gesturi au reflectat recunoașterea și respectul pentru eforturile lor constante în sprijinirea relațiilor internaționale și în promovarea culturii românești.

După o degustare delicioasă de mâncăruri și vinuri tradiționale românești, evenimentul a continuat cu partea artistică, în care am fost delectați cu un program diversificat. Repertoriul muzical a cuprins genuri variate, de la muzică clasică la muzică de operă, de la muzică pop la muzică populară, oferindu-ne o experiență captivantă și variată.

Culminând această seară excepțională, am fost martorii unei parade a modei, care a adus în fața noastră creații elegante și inovatoare. Evenimentul a rămas întipărit în amintirile tuturor celor prezenți, reprezentând nu doar o celebrare a culturii și a legăturilor diplomatice, ci și o afirmare a dragostei față de România și a valorilor sale fundamentale.