“Columb a descoperit America si noi am vrea sa o acoperim… cu muzica!”, au fost cuvintele solistei de muzica usoara, Gina Patrascu, membra a ansamblului de artisti romani de talie internationala ce au delectat cei doua sute de participanti la Revelionul Veseliei, organizat de Societatea Viitorul Roman din Los Angeles. Si, intr-adevar, artistii s-au tinut de promisiune desfasurind un program non-stop de muzica, dans si momente vesele pina la orele doua ale diminetii!

Gina Patarscu
Gina Patarscu

Programul din noaptea de Anul Nou, deschis de D-l Cristian Calugarita, Directorul de Protocol al societatii, a avut loc in salonul Garden Room al restaurantului Odyssey, oferind participantilor o feerica priveliste a Los Angelesului de pe culmea dealului pe care se afla. Doamna Stela Cepoi, Presedinta Societatii Viitorul Roman, a multumit audientei prezenta la banchet si a adus omagii distinselor personalitati aflate in sala, dintre care amintim pe D-l Iulian Buga, noul Consul General al Romaniei la Los Angeles, d-na Consul Mihaela Buga, impreuna cu fiica Irina, D-na Leontina Vaduva din Paris, soprana de renume mondial (fiica cunoscutei soliste de muzica populara Maria Ciobanu), care pe 6 ianuarie isi incepe turneul pe scenele operelor din Sudul Californiei, regizorul de film Mihai Leonte cu familia, antrenorul de fotbal Gil Mardarescu, cu familia si prietenii, Parintele Mihai Carpiniseanu, insotit de D-na Preoteasa si fiicele dumnealor, de la parohia din Torrance, de unde au sosit cu un grup de 20 de membri.

Rind pe rind s-au perindat prin fata microfonului Bianca Ionescu, ce a oferit un incintator repertoriu de muzica de opereta, romante si cintece de petrecere, Maria Ciobanu, interpretind, cu extraordinara sa voce, muzica populara si romante, Gina Patrascu, invitind audienta la dans in acordurile frumoaselor cintece de muzica usoara romaneasca, vestitii comici Dem Radulescu si Mihai Persa cit si talentatii soti Nicoleta (voce) si Stefan (acordeon) Miriuta, care au ridicat sala in picioare in pasii binecunoscutelor hore si sirbe romanesti. Antrenul general a atins cota maxima in ritmul muzicii de disco, asigurata de D-l Calugarita, care a adus aproape toata audienta pe ringul de dans pina la finele banchetului.

In primele ore ale noului an s-a desfasurat tombola Revelionului, prezentata cu entuziasm de D-na Dana Istrate, impreuna cu fiica sa, domnisoara Roxanne Istrate, si inzestrata, ca de obicei, cu premii de distinsa valoare, dintre care amintim: televizor color, aparat de fotografiat Minolta, diferite cristaluri, podoabe si gift-certificates. Majoritatea obiectelor au fost donate de doamnele Stela Cepoi, Ana Calugarita, Mary Stroe, Teodosia Muciu, Victoria Brazdau si Dana Istrate. Distinsele aranjamente florale au fost executate de D-na Florica Kramar, Directoarea Culturala a societatii, D-l Jon Cepoi, D-na Stela Cepoi si D-na Gabriela Vasilescu.

Bogatul dineu nu se putea incheia fara traditionalele placinte de anul nou facute de doamnele Stela Cepoi, Mary Stroe si Victoria Brazdau, ale caror ravase, concepute de D-l Cristian Calugarita, au delectat audienta. Evenimentul din ultima noapte a anului a atras un numar mare de businessmani, artisti si profesionisti, veniti, in unele cazuri, de la mari distante, ceea ce a facut ca sarbatoarea sa exceleze prin eleganta si rafinament. In egala masura, societatea s-a mindrit cu prezenta unui mare numar de tineri, a caror vivacitate a adus o nota dinamica sarbatorii.

In urma succesului avut, societatea isi propune un program si mai activ si un rol si mai implicat in viata comunitatii din sudul Californiei in noul an 1998, pe care il doreste plin de realizari, bucurii si sanatate tuturor romanilor de pretutindeni!

Ana Calugarita