Societatea de Cultura si Ajutor Viitorul Roman va invita miercuri, 17 ianuarie, 2024, la sarbatorirea ZILEI CULTURII NAȚIONALE, avandul ca invitat de onoare, din Romania, pe profesorul, teologul si scriitorul Mihail Neamtu, o celebritate in sfera intelectuala din Romania, si nu numai, de mult timp. Dansul va fi însoțit de un membru distins al Viitorului Roman, antreprenorul si politicianul Cornell Petrisor, din Seattle, Washington, ocazie cu care amândoi isi vor lansa ultimile lor cărți.

Dr. Mihai Neamtu va oferi prezentarea “Eros, Logos, Agape: Dragostea în era Smartphone”, cu lansare de carte și sesiune de autografe. Dl. Cornel Petrișor, antreprenor, frontierist și autorul volumului „Prețul libertății” (2024) va deschide seara cu lansarea volumului său. Dr Mihail Neamțu este autorul a douăzeci de cărți. După șapte ani de peregrinări în Occident (încununate cu un doctorat în teologie la Universitatea din Londra și studii post-doctorale in Washington DC), Dr Neamțu a revenit in Romania, unde sprijina tânăra generație de români dedicați crezului libertății și parteneriatului cu SUA. Orator strălucit cu numeroase apariții televizate internaționale și naționale (Sky News (Australia), Euronews, Realitatea TV), Mihai Neamțu promite o seară de excepție pentru toți dornici să sprijine proiectul de renaștere a valorilor creștine în SUA și Europa.

Pentru a participa la acest FREE event oferit de Societate, rezervarile prealabile sunt obligatorii, dat fiind spatiul foarte limitat de locuri. Se vor servi appetizers, deserturi si soft drinks. Locatia si alte info in afisul de mai jos. Rezervari la tel: (323) 864 8882.